https://www.youtube.com/watch?v=0WY3VQ2gAhk&feature=emb_title

Professionel damefrisør i Aarhus

Tordenskjoldsgade 1 | 8200 Århus N

Book tid online

Vi elsker flot hår, og vi vil gerne hjælpe dig med at opnå det flottest mulige hår. Så hvis du leder efter en professionel damefrisør i Aarhus, så kan du trygt booke en tid her hos Posins Frisør på Trøjborg i Aarhus. Her bliver du mødt af det imødekommende og professionelle personale, som byder dig velkommen i den hyggelige og topmoderne frisørsalon.

Det betyder meget for os, at du går hjem ikke bare med utrolig flot hår samt smukke vipper og bryn, men også med en fantastisk oplevelse. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at inddrage dig i alt, som vi gør, uanset hvad der skal ske med dit hår. Hos Posins Frisør har vi stor erfaring i alle former for klipning og pasning af damers hår, så uanset hvad dit behov er, står vi klar til at hjælpe med saksen.

Dameklip i hyggelige omgivelser med professionelt personale

Det skal være hyggeligt at gå til frisør, og derfor har vi sørget for at skabe en frisørsalon, som er indbydende, hyggelig og emmer af god stemning. Der skal være plads til alle, uanset hår og ønsker, og selvfølgelig skal der også være plads til en kop kaffe til dig.

Når du kommer ind i salonen, bydes du velkommen af vores topprofessionelle personale, som alle har taget den 4-årige frisøruddannelse og derudover har stor erfaring på området. Det betyder, at vores personale har stor erfaring med alt, der har med hår at gøre. Det gælder uanset, om du skal have lavet reflekser i dit lange hår eller farvet hele håret.

Vi hjælper desuden gerne med rådgivning i forhold til dit hår. Det gælder uanset, om du er tvivl om, hvorvidt striber er det rigtige for dit hår, eller om du mangler sparring, når der skal ske noget nyt med din frisure.

Få lavet en professionel balayage-farvning

Vi holder os altid opdateret i forhold til de nyeste trends inden for alt, der har med hår og frisørfaget at gøre. En af de trends, som er blevet utrolig store i øjeblikket, er balayage-farvning. Er dette noget, som du går og drømmer om ligesom mange andre kvinder i Aarhus, så kan du trygt svinge forbi Posins Frisør og få lavet et dameklip i Aarhus.

Balayage i aarhus er især blevet populært, fordi det er en meget vedligeholdelsesfri måde at få farvet sit hår på, samtidig med at håret kommer til at se utrolig naturligt ud – nærmest som om det er blevet afbleget af solens varme stråler.

Når du leder efter en damefrisør i Aarhus, der kan lave balayage, så er det vigtigt, at du vælger en frisør som Posins Frisør, der har mange års erfaring med opgaven, som vi har. Det sikrer dig det bedste resultat. Det samme gælder, hvis du ønsker at få farvet dit hår på den traditionelle måde med folie – uanset om det gælder en fuldfarvning, striber eller reflekser.

Vi sørger for alt fra klip til bryn og vipper

Hvis du skal have foretaget andet end klip og farve hos en damefrisør i Aarhus, så er vi også behjælpelige. Her hos Posins Frisør på Trøjborg kan du nemlig også få ordnet dine vipper og bryn, så det hele spiller. Vipper og bryn gør nemlig utrolig meget for dit helhedsindtryk, og derfor vælger mange at få ordnet deres vipper og bryn ved en professionel damefrisør i Aarhus, så det bliver gjort ordentligt første gang.

Uanset om du skal have ordnet dit hår, dine vipper eller bryn, så kan du altså tage et smut forbi Posins Frisørs hyggelige salon, hvor vores kompetente personale står klar til at hjælpe og guide dig, når du skal have lavet et dameklip i Aarhus. Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 17.00
Onsdag
10.00 - 17.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Posin’s Frisør

Tordenskjoldgade 1
8200 Aarhus

Telefon

60 14 18 52
86 16 88 16

E-mail

davidposin@gmail.com