https://www.youtube.com/watch?v=0WY3VQ2gAhk&feature=emb_title

Balayage på Trøjborg i Aarhus

Tordenskjoldsgade 1 | 8200 Århus N

Book tid online

Der har i løbet af de seneste par år været utrolig stor efterspørgsel på det, der er blevet kendt som balayage-hår. Det er en hårfarvningsteknik, hvor håret får en naturlig og solkysset farve. Balayage er især blevet kendt på grund af berømtheder som Rihanna og Jessica Alba, der har fået farvet deres hår, og selve metoden har faktisk flere årtier på bagen, selvom det først er for nylig, metoden har vundet indpas hos danske frisører.

Hvis du leder efter en frisør, der kan lave balayage i Aarhus, er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med at farve hår via balayage-teknikken, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige frisørsalon midt på Trøjborg i Aarhus.

Hvad er balayage?

Når du får farvet dit hår via balayage-metoden, så får du et hår, der ser ud som om, at det er blevet farvet lysere i naturlige striber af solen. Samtidig er det en meget vedligeholdelsesfri måde at farve sit hår på, fordi man ikke farver hele vejen fra hårets rødder. Det er altså en oplagt måde at få introduceret nuancer, dybde og lys i håret uden at ty til farvninger, som efterlader markante udgroninger i håret.

Balayage er et fransk ord, som betyder ”strøg”, hvilket refererer til den måde, håret bliver farvet på. Når vi farver dit hår, så benytter vi os af bløde penselstrøg i frihånd, hvilket i sidste ende giver et meget mere naturligt resultat, end normale farvninger af håret vil give. Selve farvningen foregår ved, at håret inddeles i små sektioner, som herefter stryges over af penslen. Det reducerer markante kontraster og giver et langt mere naturligt spil i håret.

Det kræver altså en kompetent frisør at mestre balayage-metoden, så strøgene fremstår naturlige og uden hårde kontraster. Hos Posins Frisør får du lavet balayage i Aarhus af professionelle frisører, som alle har den 4-årige frisøruddannelse, og som derfor har stor erfaring inden for balayage.

Med balayage slipper du for udgroninger

En af de helt store fordele ved at få lavet balayage er, at du ikke skal vedligeholde dit hår på samme måde, som hvis det var blevet farvet eller afbleget. Når du får lavet balayage i Aarhus her hos Posins Frisør, så farves dit hår nemlig ikke fra rødderne og ned, men i stedet meget længere nede. Du slipper altså for udgroninger uanset din hårfarve.

Det gode ved balayage er også, at det kan laves i alle farver og nuancer, fordi man netop blot sørger for at lysne dele af håret. Det gælder uanset, om du har helt mørkt hår eller allerede i forvejen er blond.

Sådan foregår en balayage-behandling

Som skrevet, så farves dit hår ikke helt fra rødderne, og det sørger for, at du ingen udgroninger får. Derudover bruges der ikke folie, men i stedet en krævende frihåndsteknik, så resultatet fremstår naturligt og tilfældigt.

Din frisør, der laver din balayage i Aarhus, vil dele dit hår op i sektioner, som herefter vil blive farvet i frihånd et godt stykke fra rødderne og ned mod spidserne. Det vil gøre spidserne lysere end det resterende hår.

Det er vigtigt med en kompetent og professionel frisør

Fordi balayage-metoden udføres i frihånd, så er det vigtigt med en frisør, der kan sit kram. Derfor sørger vi her hos Posins Frisør for, at alle vores frisører har deres 4-årige frisøruddannelse. Det er din garanti for en balayage i Aarhus, som ser flot og naturlig ud.

Vi har erfaring med balayage i både lyst og mørkt hår, og vi kan håndtere både krøllet, glat, langt og kort hår. Bestil en tid ved en af vores dygtige frisører allerede i dag, og lad os drøfte mulighederne for en flot og naturlig balayage i dit hår.

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 17.00
Onsdag
10.00 - 17.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Posin’s Frisør

Tordenskjoldgade 1
8200 Aarhus

Telefon

60 14 18 52
86 16 88 16

E-mail

davidposin@gmail.com