https://www.youtube.com/watch?v=0WY3VQ2gAhk&feature=emb_title

Barber Aarhus

Tordenskjoldsgade 1 | 8200 Århus N

Book tid online

Barber Aarhus – få den bedste barbering i hyggelige rammer

Leder du efter en barber i Aarhus, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har 10 års erfaring i knivbarbering, og du kan være sikker på, at du går fra vores salon med et skæg, som du er mere end tilfreds med, hvad end du skal have en trimning, en gammeldags barbering eller noget helt andet.

Sluk tørsten, mens du bliver barberet

Vi gør alt for, at du får en hyggelig og god oplevelse, når du går til barber hos os. Udover over at resultatet selvfølgelig skal være i top, går vi meget ind for, at det skal være en unik oplevelse, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv.

Under selve barberingen har du mulighed for at slukke tørsten, hvad enten du trænger til noget vand, kaffe, en øl eller måske en rom. Det er helt op til dig selv, hvad du lige trænger til – vi skal nok stå klar med det, hvis du vælger os som din barber i Aarhus.

Barber med over 10 års erfaring

Vi værner om vores kvalitet, og kun det bedste er godt nok. Du vil derfor altid blive mødt af et uddannet og professionelt personale, der har flere års erfaring inden for området. Det betyder, at vi altid kan leve op til dine krav, når det kommer til en barbering, men det har samtidig den betydning, at vi kan rådgive dig til, hvordan du selv behandler dit skæg bedst muligt. På den måde vil du altid have et skæg, der ser ordentligt og flot ud, uanset hvor du befinder dig.

Barber priser, hvor alle kan være med

Alle skal have muligheden for at være stolte af at fremvise sit skæg. Derfor er vi en barber i Aarhus, som har prisfastsat sig et sted, hvor alle kan være med.

Du har mulighed for at købe fra gang til gang, men leder du efter en fast barber i Aarhus, har vi også den mulighed, at du kan købe et årskort, således at du altid har muligheden for at kigge ind, når skægget skal trimmes eller rettes til.

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 17.00
Onsdag
10.00 - 17.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Posin’s Frisør

Tordenskjoldgade 1
8200 Aarhus

Telefon

60 14 18 52
86 16 88 16

E-mail

davidposin@gmail.com